Grålumtannlegene Sarpsborg

Tannlegetjenester

Trygg og moderne tannklinikk, tilrettelagt for funksjonshemmede, i Borgbygget på Grålum, Vesterheimveien 2.

Man-Tors 8.00 - 15.30Onsdag 8.00 - 17.00Fredag 8.00 - 14.00

Vesterheimveien 2, Sarpsborg, Grålum

69145755

Tjenester

Vi har nærmere 30 års erfaring med tannbehandling, og vet mye om hva som skal til for at du skal få smertefri tannbehandling. Vi kan tilby effektiv behandling med høy faglig kvalitet. Under er en oversikt over våre tannhelsetjenester.

Tannlegetjenester Sarpsborg Fyllingsterapi

fyllingsterapi

Når hullet i en tann strekker seg inn i tannbeinet (dentinet), må man reparere ved å legge en fylling. Les mer om under vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Rotfylling

rotfylling

Tannverk er en hyppig grunn til at mange pasienter oppsøker tannlegen. Smerter i tennene kan skyldes en rekke årsaker, behandlingen innebærer at hulrommet midt i tannen renses og fylles. Les mer under om hvordan vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Tannkjøttbehandling

tannkjøttbehandling

Tannkjøttet kan av og til bli hovent, ømt eller blø lettere ved berøring, og dermed ligge mindre stramt inn mot tennene. Den vanligste årsaken er for dårlig tannhygiene, ofte kombinert med røyking og/eller nedsatt immunforsvar som ved for eksempel diabetes.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Kirurgi

kirurgi

Hos oss gjøres tanntrekking på en mer skånsom måte enn hos Emil i Lønneberget. Les mer under om hvordan vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Bleking

bleking

Hvitere tenner. Så fremt noen forutsetninger er oppfylt kan du få utført bleking av tennene dine hos oss. Les mer under om hvordan vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Inman Aligner

inman aligner

Regulering er for mange en nødvendighet for å få en optimal tannstilling og forebygging av fremtidige lidelser i tennene. Ved hjelp av Inman Aligner kan vi tilby mindre korreksjoner av milde til moderate trangstillinger. Les mer under om hvordan vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg.

Les mer
Tannlegetjenester Sarpsborg Kjeveleddslidelser

kjeveleddslidelser

Spenningshodepine, smerter i kjeveleddsmuskulaturen eller gapeproblemer er lidelser pasienter opplever som hemmende i hverdagslivet. Flere helseprofesjoner kan bistå ved en behandling av disse plagene; tannlegen er en av disse. Les mer om hvordan vi i Grålumtannlegene kan hjelpe deg

Les mer